Toimitus- ja maksuehdot

Maksuehto

Tilauksen mukana toimitetaan paperilasku, jonka maksuaika on 14 vrk. Vaihtoehtoisesti lasku toimitetaan sähköpostitse. Yritysten laskutus voidaan tehdä myös verkkolaskuna. Seurakunnan tekemän tilauksen laskutus voidaan lähettää Kipa-järjestelmään. Yli 50 euron tilauksista lähetetään ennakkolasku, joka tulee maksaa ennen toimitusta.

14 vrk ajan voitte myös peruuttaa verkkokaupasta tekemänne tilauksen. Tilattu tuote tulee palauttaa myyntikuntoisena myyjälle.

Toimitustapa ja -aika

Toimitamme tilaukset postin kautta kirje- tai pakettilähetyksinä. Toimitusaika on tavallisesti yhden viikon kuluessa (loma-ajat yms. force majour -rajoituksin). Mikäli toimituksessa on jokin ongelma, otamme yhteyttä tilaajaan puhelimitse tai sähköpostilla. Kaikkiin kotimaan toimituksiin yksityishenkilöille lisätään toimituskulu- ja käsittelymaksu 5,00 euroa. Yritysten ja yhteisöjen tilauksiin lisätään toimituskulut toteutuneen mukaan. Ulkomaisten toimitusten toimituskulu on toteutunut postikulu sekä käsittelymaksu 5,00 euroa.

Vaihtoehtoisesti tilauksen voi noutaa Pala maailmalta -kaupasta osoitteesta Tikkuraitti 11 A, 2.-kerros, Tikkurila, Vantaa.